Szolgáltatás

Tevékenységünk a vállalkozások könyvviteli szolgáltatására irányul, mely tartalmazza a bérszámfejtést, illetve a különböző adóbevallások elkészítését is. Megbízási díjunk természetesen tartalmazza ügyfeleink képviseletét a különböző hivatalokban, amennyiben az a normál üzletmenethez tartoznak.

Széles ügyfélkörűnknek köszönhetően a vállalkozás alapításához-működéséhez szükséges jogi, munkaügyi, munkavédelmi, egészségügyi tájékoztatást tudunk adni, illetve a megfelelő szakember segítségét felajánlani.

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleinket a bajban is segítse. Ilyenkor eseti megbízással vállaljuk a normál üzletmenetet meghaladó ügyek képviseletét. Ezek lehetnek többek közt a nem szabályszerű munkaszerződéssel foglalkoztatottakkal kapcsolatos ügyintézés, beleértve a be nem jelentett dolgozókkal kapcsolatos ügyeket is. A nem a törvényi előírásoknak megfelelő szerződésekből és számlákból adódó ügyek ügyintézését. A korábbi években elmulasztott bevallások elkészítését. Különböző kérelmek elkészítését.